Webhotelli WordPress:lle

1. WordFence


(tietoturva)

Tällä hetkellä ylivoimaisesti suosituin WordPressin tietoturvaplugin. Estää palvelunestohyökkäykset sekä tietomurrot erittäin tehokkaasti. WordFencen avulla on myös mahdollista skannata sivuston tiedostot. Skannaus tapahtuu paikallisesti eikä se vaikuta webhotellin kaistankäyttöön.

Pluginin avulla on mahdollista estää myös haitalliset kirjautumisyritykset hallintasivustolle. Alla kuva tiukoista asetuksista, erityisen tehokas palvelunestohyökkäyksiä vastaan on ruksi kohdassa "Immediately lock out invalid usernames".

Lisätietoa

 

2. EWWW Image Optimizer


(kuvien optimointi)

Pluginin avulla "siivoat" massiiviseksi käyneen kuva-arkistosi. Optimoi vanhat kuvat, poista tarpeettomat ja paranna täten sivuston latautumisnopeutta. Ja mikä parasta, tämä plugin auttaa vähentämään merkittävästi sivuston kaistankäyttöä.

Lisätietoa

 

3. Yoast SEO


(hakukoneoptimointi)

Yoastin avulla buustaat sivustosi hakukonekuntoon. Kustomoi avainsanat, kuvaukset, titlet, URL:t, linkit yms. Pluginin avulla on helppo luoda myös XML-sivustokartta. Siinäpä ne olennaisimmat.

Lisätietoa

 

4. WooCommerce


(verkkokauppa)

WooCommerce on verkkokauppalisäosa. Pluginin suosiosta kertoo paljon se että se on käytössä yli 3 miljoonalla sivustolla! Sisältää helpot toiminnot mm. eri maksuvaihtoehtojen käyttöön ottoon. Perusta siis verkkokauppa kätevästi pluginin avulla ja ala myymään:)

Lisätietoa

 

5. WP Super Cache


(välimuisti, latautumisnopeus)

Plugin luo staattiset HTML-tiedostot WordPress sivuista. Staattinen sisältö latautuu paljon nopeammin, sillä palvelimen ei tarvitse erikseen käsitellä skriptejä ennen niiden lähetystä. Nopeuta siis sivustosi toimintaa ja kävijöillä on paljon mukavampaa kun ei tarvitse odotella sivujen latautumista.


Lisätietoa

 

6. Contact Form 7


(yhteydenottolomake)

Helppo tapa perustaa yhteydenottolomake. Sisältää myös toiminnot roskalähetysten ehkäisyyn CAPTCHA:n avulla.

Lisätietoa

 

7. Limit Login Attempts


(tietoturva)

Tämän pluginin avulla estät hakkereiden botteja tekemästä tolkutonta määrää kirjautumisyrityksiä sivuston hallintasivulle. Miksei tälläinen ole WP:ssä sisäänrakennettuna(?), on sen verran tärkeä toiminto!

Lisätietoa

 

8. BulletProof


(tietoturva)

BulletProof on varsin pätevä tietoturvaplugin, jonka avulla vahvistat merkittävästi WordPressin tietoturvatasoa. Plugin luo sivustolle automaattisesti .htaccess tiedoston, missä on estot tyypillisimmille hyökkäyksille. Erittäin monipuolinen plugin, joka on kuitenkin helppo ottaa käyttöön.

Tarkempaa tietoa

 

9. NextGEN Gallery


(kuvagalleria)

Kenties suosituin kuvagalleria plugari WordPressille. Pluginin avulla luot helposti kuvagallerian.

Lisätietoa

 

10. Akismet


(tietoturva)

Pluginin avulla estät automaattisesti spämmikommentoinnit tehokkaasti. Tehokkaampi keino on ainoastaan se että otat kommentoinnin kokonaan pois käytöstä:)

Lisätietoa

 

Aiheet

 

» 1. WordFence

(tietoturva)
 

» 2. EWWW Image Optimizer

(kuvien optimointi)
 

» 3. Yoast SEO

(hakukoneoptimointi)
 

» 4. WooCommerce

(verkkokauppa)
 

» 5. WP Super Cache

(välimuisti, latautumisnopeus)
 

» 6. Contact Form 7

(yhteydenottolomake)
 

» 7. Limit Login Attempts

(tietoturva)
 

» 8. BulletProof

(tietoturva)
 

» 9. NextGEN Gallery

(kuvagalleria)
Copyright © 2021 | Webbinen.net